The Last Year

by - 9/22/2013

Jau anksčiau buvau minėjusi, jog niekada netikėjau, kad paskutinieji metai ateis taip greitai. Visuomet galvodavau, kad būdama dvyliktokė džiaugsiuosi, nes baigsis visi tie įtempti mokslo metai ir bus padėtas taškas viename gyvenimo etape, bet atėjus rugsėjo pirmai, jokio panašaus džiaugsmo nepatyriau. Atvirkščiai, matydama savo klasiokus, mane jau apėmė toks ilgesys, kad atrodo jau dabar jie visi išvažiuoja mokytis kitur. Nors mane slegia tokios gana liūdnos nuotaikos, kalbant šia tema, vis dėlto, dvyliktieji metai yra patys geriausi, tad būtinai pasistengsiu viską iš jų pasiimti su kaupu, jog turėčiau nemažą bagažą optimizmo ir entuziazmo ateinančiams ketveriems mokslo ir žinių metams! Trumpai kalbant apie pačią šventę, tai viskas praėjo laaabai smagiai. Nors nevedėm pirmokėlių už rankų ir nebuvom kaitinami saulės, o labiau blaškomi vėjo ir taškomi lietaus, niekas šventiškos nuotaikos sugadinti nesugebėjo. Laiką praleidom labai kultūringai, smagiai pasivažinėjom tokiais greičiais, jog net teko keletą kartų žegnotis, o viską užbaigėm sulindę į mažą butuką, bet juk nesvarbu kur, svarbu su kuo! :)


You May Also Like

8 comments

  1. Dvylikta klasė tikriausiai pati sudėtingiausia, bet kartu ir pati gražiausia. Mėgaukis, tavęs laukia tikrai gražūs metai :))

    ReplyDelete
  2. tikrai, kad sudėtinga, nuo pirmų dienų visi apkrauti darbais esame. :D o dėl grožio irgi sutinku, kas dien, kad ir kaip sunku, vis tiek patiriu teigiamų ir malonių emocijų :)

    ReplyDelete
  3. Gal galėtum priminti iš kur pirkai savo delninukę? Ar esi ja patenkinta? :)

    ReplyDelete
  4. Beautiful photos and gorgeous outfits. So classy and chic. Would you like to follow each other on GFC? Just let me know so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  5. Anonimas, na, negalėčiau pasakyti, kad pirkau iš internetinės parduotuvės :) bet įsigijau iš žmonių, kurie parsiunčia daiktus iš ebay spėju ir perpardavinėja :) Aš pati asmeniškai savąja esu patenkinta, bet kiek teko matyti kitų tokių pačių delninukių, tai nežinau dėl ko, ar dėl kokybės ar dėl priežiūros jos labai greitai susidrožia, išbyra akutės, nusitrina oda :)
    Lenya, yeah sure, why not :)

    ReplyDelete
  6. Thank you so much for visiting my blog and leaving such a nice comment. Following back on GFC #125, let's keep in touch, shall we.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete