At the moment

by - 9/18/2012

"Elegancija - harmonija, gimininga grožiui, skirtumas tik tas, kad pastaroji daugiau gamtos dovana nei meno kūrinys. Jei man būtų leista taip kalbėti, pasakyčiau, kad mano gyvenimo misija yra paprastą moterį paversti gyva elegancija." - GENEVIEVE ANTOINE DARIAUX

Paskutinį kartą, kai lankiausi bibliotekoje, visai atsitiktinai mano akį patraukė savo storiu neviliojanti knyga, tačiau vis dėlto paėmiau ją į rankas. Nuoširdžiai pasakysiu, kad knygą iš arčiau apžiūrėt skatino tik smalsumas ir baltai, gražiu raštu išvinguriuotas pavadinimas ant knygos sienelės. Knygos gale greit akimis permečiau aprašymą ir nusprendžiau, kad gal vis dėlto pasiimsiu ją į namus. Tą dien iš bibliotekos parsinešiau dvi knygas, ir "Elegancija" elegantiškai gulėjo mano knygų lentynoje mažiausiai mėnesį, kol nesugalvojau,kad reikia prasitęsti knygų pasiėmimo terminą ir pagaliau imti skaityti. Ir ką jūs manot? Taip užkabino, kad knygą nešuosi net į mokyklą!
Knygos nereklamuosiu, nes manau kas susidomėjo ir taip į ją atkreips dėmesį, nes ką per daug išgiri, tas dažniausiai labiausiai nuvilia ir nepalieka įspūdžio. :)

You May Also Like

4 comments

  1. Na iš tiesų sudominai :D o maždaug apie ką ši knyga? ;}

    ReplyDelete
  2. Nedaug dar perskaičiau, bet knyga yra apie jauną moterį, kuri knygyne atranda knygą apie eleganciją ir ima keistis iš pagrindų, bet taip pat ima nykti jos senasis "aš". Taip pat knygoje yra citatos iš tos ale rastos knygos "elegancija", ten kaip elegancijos abc (kaip ir ant pačio knygos viršelio rašo). :)

    ReplyDelete
  3. oooo kaip fainiai! reiks nueiti paieškoti bibliotekoje jos :D

    ReplyDelete
  4. Paieškok! Aš taip užsikabinau, kad net garsiai reakcijas reiškiu, kai skaitau knygą. :DDD

    ReplyDelete